Acasă » Articole » Filme Online » Drama

The Sleeping Beauty (2017) - Frumoasa din pădurea adormită Online Subtitrat in Romana

Un deliciu peren și un clasic mult-iubit, “Frumoasa din padurea adormita” a celor de la The Royal Ballet combina cele mai bune parti de balet clasic, cu toate farmecele si virtuozitatile sale, muzica splendida si dansatori talentati.

Fiind prima coregrafie facuta pe partitura muzicala a lui Ceaikovski de Marius Petipa in Rusia in 1890, “Frumoasa din padurea adormita” are ansambluri minunate si solo-uri, inclusiv Rose Adagio cand Printesa Aurora se intalneste cu petitorii ei, și, desigur, incheierea cu dansuri festive pentru unirea fericita dintre print si printesa. Spectacolul celor de la Royal Ballet a fost pus in scena din nou pentru a sarbatori a 75-a aniversare a companiei in 2006.

Scenografia facuta de Oliver Messell, unul dintre cei mai mari designeri de scena ai secolului 20, a fost restaurata și actualizata pentru această producție de Peter Farmer. Evocările bogate ale opulentei in stil baroc a unei curți regale, calatoria panoramica a prințului spre imensul castel și personajele pline de culoare, in acest basm celebru, fac ca acest spectacol de o “frumusețe adormita” sa fie nemaintalnit.

loading...

Categorie: Drama
Vizualizări: 178 | Tag-uri: Frumoasa din pădurea adormită, The Sleeping Beauty (2017) | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar